Experts in Woningbouw

De enorme opgave van het realiseren van nieuwe woningen in Nederland gaat gepaard met de noodzaak om te verduurzamen. MAT25 heeft binnen deze sector veel ervaring met woongebouwen en appartementcomplexen in verschillende steden. Van baksteen tot hout, in allerlei vormen.

waar we trots op zijn

"
Woongebouw Jonas
  • geleverde dienst: Advies en begeleiding BREEAM-nl certificering
  • opdrachtgever: Amvest

‘Jonas’ is een hoogwaardig en duurzaam appartementencomplex met publieke plint en een parkeergarage. In aanvulling op de individuele woonruimten beschikt Jonas over een gemeenschappelijke woonkamer en een dakstrand. Gezonde woonomgeving, een energie-efficiënt installatie-ontwerp en duurzaam materiaalgebruik maken van Jonas een duurzaamheidsicoon voor IJburg.

Appartementen LINK!
  • geleverde dienst: Advisering prijsvraagontwerp en begeleiding BREEAM-nl certificering
  • opdrachtgever: HBB Ontwikkeling

LINK! is een gasloos en duurzaam woongebouw.  Het woongebouw heeft 90 appartementen in het middeldure huursegement , een stallingsgarage, collectieve fietsenbergingen en een stallingsruimte voor scootmobiels. Het gebouw kent een kleine collectieve ruimte voor bijeenkomst en spel voor de bewoners, grenzend aan het binnenterrein.

Woontoren Haut
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)
  • opdrachtgever: Lingotto

Aan de Amsterdamse Amstel is een nieuw luxe woontoren genaamd HAUT gerealiseerd. Het tot nog toe hoogste houten woongebouw ter wereld. Een hout-hybride gebouw met een constructief skelet geheel met wanden en vloeren vervaardigd van CLT. Daarmee is de CO2 footprint van het bouwproces enorm gunstig. Op de gevels en het dak bevinden zich zonnepanelen.

ontdek onze projecten

"
MAT25 Projecten

vragen?
neem gerust contact op

Albert-Jan Vermeulen

Sinds de start van MAT25 in 2010 is Albert-Jan actief als BREEAM-nl assessor en momenteel in de afronding van de opleiding Master of Real Estate (Tias). Actief als assessor, maar tevens gericht bezig met duurzaamheid van organisaties en vastgoedportfolio’s.

  

Jorg Boerma

Jorg is sinds november 2014 werkzaam bij MAT25 als BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en Gebiedsontwikkeling. Vanuit zijn ervaring als ontwerper en bouwkundige kan hij zich goed inleven in de uitdagingen van zowel het ontwerpteam als de aannemer.

  

Ton Bakker

Vanaf begin 2018 is Ton actief bij MAT25 en werkzaam als adviseur duurzaamheid en BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en In-Use. Met zijn kennis en achtergrond als architect is hij een goede aanvulling op de reeds aanwezige kennis binnen MAT25.

  

Wilt u meer weten over onze manier van werken of heeft u vragen over een project dan horen wij dat graag
contact