Experts in Industrie

De industriegebouwen in ons land vormen een groot aandeel van onze gebouwde omgeving. Opdrachtgevers hebben de noodzaak en de wens deze te verduurzamen. Of het nu een laboratorium is of een groot distributiecentrum, MAT25 heeft de afgelopen decennia veel geadviseerd in het realiseren van vastgoed in deze sector.

waar we trots op zijn

"
BOL.com
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM.nl assessor)
  • opdrachtgever: BOL.com

Bol.com heeft een nieuw fulfilment center gerealiseerd in Waalwijk. De komst van het megacentrum is een nieuwe stap wat betreft de impact van e-commerce op de gebouwde omgeving. Bij de realisatie is volop rekening gehouden met duurzame en energievriendelijke oplossingen. Denk hierbij aan het recyclen van water en het toepassen van hernieuwbare energie, energie-efficiënte en een optimaal werkklimaat.

Royal Agio Cigars
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM.nl assessor)
  • opdrachtgever: Highlands Beheer

Het project betreft de renovatie van het bestaande kantoorgebouw en de bouw van nieuwe productiehallen. Het project heeft door uitstekend integraal ontwerpen uiteindelijk een BREEAM-NL Outstanding certificaat behaald en is gewaardeerd met een Internationale BREEAM Award. De jury roemt met name het hergebruik van materialen en de focus op gezondheid.

Kloosterboer Lelystad
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM.nl assessor)
  • opdrachtgever: Kloosterboer

Kloosterboer heeft in Lelystad een duurzaam en volledig automatische hoogbouw-vrieshuis met palletplaatsen gerealiseerd. Deze worden aangevoerd door zelf-lossende vrachtwagens en gaan vanuit de expeditie hal via rollenbanen automatisch naar het vrieshuis, waarin kranen automatisch de pallets op hun plaats zetten. Voor de volgorde van opslag is een intelligent systeem bedacht waarbij rekening wordt gehouden met o.a. het voorraadbeheer.

ontdek onze projecten

"
MAT25 Projecten

vragen?
neem gerust contact op

Albert-Jan Vermeulen

Sinds de start van MAT25 in 2010 is Albert-Jan actief als BREEAM-nl assessor en momenteel in de afronding van de opleiding Master of Real Estate (Tias). Actief als assessor, maar tevens gericht bezig met duurzaamheid van organisaties en vastgoedportfolio’s.

  

Jorg Boerma

Jorg is sinds november 2014 werkzaam bij MAT25 als BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en Gebiedsontwikkeling. Vanuit zijn ervaring als ontwerper en bouwkundige kan hij zich goed inleven in de uitdagingen van zowel het ontwerpteam als de aannemer.

  

Ton Bakker

Vanaf begin 2018 is Ton actief bij MAT25 en werkzaam als adviseur duurzaamheid en BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en In-Use. Met zijn kennis en achtergrond als architect is hij een goede aanvulling op de reeds aanwezige kennis binnen MAT25.

  

Wilt u meer weten over onze manier van werken of heeft u vragen over een project dan horen wij dat graag
contact