Experts in Kantoren

Voor bestaande en nieuwe kantoren bestaat een enorme behoefte om te verduurzamen. MAT25 heeft binnen deze sector veel ervaring in het adviseren en begeleiden van ontwikkelingen. Van bedrijfsverzamelgebouwen tot hoofdkantoor van internationale organisaties!

waar we trots op zijn

"
Unilever Wageningen
  • geleverde dienst: Expert begeleiding
  • opdrachtgever: Unilever
  • fotograaf: ©Hans Morren

Unilever heeft op de campus van de Universiteit van Wageningen haar Global Foods Innovation Centre gerealiseerd. Het energie neutrale gebouw omvat naast kantoren diverse laboratoria, testkeukens en een mini-fabriek waarin nieuwe producten worden ontwikkeld en getest.  Het gebouw ontving de maximale duurzaamheidscertificering, BREEAM-nl Outstanding, en is één van de duurzaamste gebouwen ter wereld.

Central Park Utrecht
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)
  • opdrachtgever: Bouwcombinatie Westflank Noord v.o.f.

Central Park is een kantoorgebouw met een fantastisch park op 45 meter hoogte. Gesitueerd op een centrale locatie in Utrecht. Met de vrij in te delen werkvloeren is het een flexibel gebouw in een moderne werkomgeving. Een indrukwekkend kantoorgebouw waar werken en duurzaamheid perfect samengaan.

Floating Office Rotterdam
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)
  • opdrachtgever: RED company
  • fotograaf: ©Hans Morren

FOR is het nieuwe drijvende kantoor voor de Global Center on Adaptation gelegen aan een steiger in de Rijnhaven. Het ontwerp beschikt over een breed scala aan state-of-the-art duurzaamheidsmaatregelen, is klimaatbestendig en energieneutraal. FOR is grotendeels gebouwd van hout en kan gemakkelijk gedemonteerd en hergebruikt worden.

ontdek onze projecten

"
MAT25 Projecten

vragen?
neem gerust contact op

Albert-Jan Vermeulen

Sinds de start van MAT25 in 2010 is Albert-Jan actief als BREEAM-nl assessor en momenteel in de afronding van de opleiding Master of Real Estate (Tias). Actief als assessor, maar tevens gericht bezig met duurzaamheid van organisaties en vastgoedportfolio’s.

  

Jorg Boerma

Jorg is sinds november 2014 werkzaam bij MAT25 als BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en Gebiedsontwikkeling. Vanuit zijn ervaring als ontwerper en bouwkundige kan hij zich goed inleven in de uitdagingen van zowel het ontwerpteam als de aannemer.

  

Ton Bakker

Vanaf begin 2018 is Ton actief bij MAT25 en werkzaam als adviseur duurzaamheid en BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en In-Use. Met zijn kennis en achtergrond als architect is hij een goede aanvulling op de reeds aanwezige kennis binnen MAT25.

  

Wilt u meer weten over onze manier van werken of heeft u vragen over een project dan horen wij dat graag
contact