Experts in Cultuur & Leisure

Vrijetijdsbesteding en ontspanning is belangrijk voor onze gezondheid. Hierbij is de gezondheid van de gebouwen die hieraan bijdragen net zo belangrijk. Binnen deze sector heeft MAT25 onder andere ervaring met culturele centra, hotels en winkelcentra voor uiteenlopende opdrachtgevers.

waar we trots op zijn

"
Cultuurcentrum Amare
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)
  • opdrachtgever: Gemeente Den Haag

Amare is het Haagse huis voor cultuur, educatie en ontmoeten. Naast het ruimte bieden aan een grote verscheidenheid aan functies en gebruikers zijn er veel duurzame maatregelen in het ontwerp opgenomen. Zo is er oa. gewerkt met gerecycled beton en ligt er vierduizend vierkante meter aan PV-panelen op het dak.

de Drie Koningen
  • geleverde dienst: Advisering en begeleiding BREEAM-nl certificering
  • opdrachtgever: Vink Bouw \ iLINQ B.V.

Als voormalig onderdeel van de waterzuivering worden drie betonnen silo’s op het Zeeburgereiland herontwikkelt met verschillende functies voor een breed publiek. Het plan voorziet oa. in ruimte voor een bioscoop, openbare daktuinen en een optopping van de silo’s met een houten kantoorlaag van 15 meter.

Bibliotheek LocHal
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)
  • opdrachtgever: Binx Smartility B.V.
  • fotograaf: ©Corne Hannink Fotografie

De herontworpen voormalige locomotiefwerkplaats van Nedtrain is getransformeerd tot een publieke stadshal en evenementenruimte voor de stad. Door het behoud van de industriële hal en de toevoeging van moderne hernieuwbare energietechnieken is een nieuwe duurzame plek in de stad ontstaan.

ontdek onze projecten

"
MAT25 Projecten

vragen?
neem gerust contact op

Albert-Jan Vermeulen

Sinds de start van MAT25 in 2010 is Albert-Jan actief als BREEAM-nl assessor en momenteel in de afronding van de opleiding Master of Real Estate (Tias). Actief als assessor, maar tevens gericht bezig met duurzaamheid van organisaties en vastgoedportfolio’s.

  

Jorg Boerma

Jorg is sinds november 2014 werkzaam bij MAT25 als BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en Gebiedsontwikkeling. Vanuit zijn ervaring als ontwerper en bouwkundige kan hij zich goed inleven in de uitdagingen van zowel het ontwerpteam als de aannemer.

  

Ton Bakker

Vanaf begin 2018 is Ton actief bij MAT25 en werkzaam als adviseur duurzaamheid en BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en In-Use. Met zijn kennis en achtergrond als architect is hij een goede aanvulling op de reeds aanwezige kennis binnen MAT25.

  

Wilt u meer weten over onze manier van werken of heeft u vragen over een project dan horen wij dat graag
contact