Experts in Gebieden

Een compleet gebied op duurzaamheid beschouwen, dat is de basis voor een gezonde bebouwde omgeving. Verschillende actuele thema’s zoals hittestress, klimaatadaptatie en gezondheid zijn onderdeel van de beoordeling. MAT25 heeft ervaring in het certificeren van zowel herontwikkelingen alsook geheel nieuwe gebiedsontwikkelingen.

waar we trots op zijn

"
bedrijventerrein Stepelerveld

geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)

opdrachtgever: Gemeente Haaksbergen

De gemeente Haaksbergen wil van Bedrijventerrein Stepelerveld het meest duurzame en innovatieve bedrijventerrein van Twente maken waarbij water, groen en energie de bepalende elementen zijn. De openbare ruimte wordt onder meer ingericht met energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen, slimme opslag van hemelwater, een reflecterend wegdek waardoor minder verlichting nodig is, biobased producten en andere out-of-the-box-initiatieven.

 

Kennispark Twente
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)
  • opdrachtgever: Greenbase
  • afbeelding: ©Karres en Brands

Kennispark Twente moet de komende 30 jaar een vruchtbare bodem blijven voor innovatie en creativiteit. Daarvoor is een transformatie nodig van bedrijventerrein naar innovatiecampus. Een plek waar het Business & Sciencepark en de campus van de Un iversiteit Twente samen een toplocatie vormen voor de vestiging van startups en hightech bedrijven.

ontdek onze projecten

"
MAT25 Projecten

vragen?
neem gerust contact op

Albert-Jan Vermeulen

Sinds de start van MAT25 in 2010 is Albert-Jan actief als BREEAM-nl assessor en momenteel in de afronding van de opleiding Master of Real Estate (Tias). Actief als assessor, maar tevens gericht bezig met duurzaamheid van organisaties en vastgoedportfolio’s.

  

Jorg Boerma

Jorg is sinds november 2014 werkzaam bij MAT25 als BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en Gebiedsontwikkeling. Vanuit zijn ervaring als ontwerper en bouwkundige kan hij zich goed inleven in de uitdagingen van zowel het ontwerpteam als de aannemer.

  

Ton Bakker

Vanaf begin 2018 is Ton actief bij MAT25 en werkzaam als adviseur duurzaamheid en BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en In-Use. Met zijn kennis en achtergrond als architect is hij een goede aanvulling op de reeds aanwezige kennis binnen MAT25.

  

Wilt u meer weten over onze manier van werken of heeft u vragen over een project dan horen wij dat graag
contact