Experts in Onderwijs

Onderwijsgebouwen behoren tot één van de meest maatschappelijk waardevolle gebouwen. Onze opdrachtgevers hebben de ambitie deze duurzaam te realiseren. MAT25 heeft met aantoonbare referenties binnen deze sector laten zien hierin een belangrijke adviserende rol te kunnen leveren.

waar we trots op zijn

"
Atlas Living Lab campus TUe
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)
  • opdrachtgever: TUe
  • fotograaf: ©Hans Morren

Atlas is het resultaat van de dit jaar afgeronde renovatie van het voormalige Hoofdgebouw van de TU/e. Door de renovatie is de CO2-uitstoot van het gebouw met zo’n 80 procent omlaag gegaan, terwijl het aantal gebruikers meer dan verdubbelde.

ROC Friese Poort
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)
  • opdrachtgever: ROC Friese Poort

Als eerste schoolgebouw met BREEAM excellent gecertificeerd is het ontwerpproces vanaf het eerste schetsontwerp ingericht volgens de eisen van BREEAM-nl. Zo is de gebouwschil zeer goed geïsoleerd en zijn de gevelindelingen zo geoptimaliseerd dat daglicht grotendeels de kunstverlichting vervangt.

Transformatie Tapijnkazerne
  • geleverde dienst: Certificeren (BREEAM-nl assessor)
  • opdrachtgever: Universiteit Maastricht
  • fotograaf: ©Ronald Tilleman

In dit nieuwe energieneutrale onderwijsgebouw zijn verscheidene circulaire maatregelen toegepast. Glazen scheidingswanden zijn vervaardigd uit ‘afvalglas’ en sloopmaterialen afkomstig van gebouwen op het kazerneterrein die niet behouden konden blijven zijn hergebruikt.

ontdek onze projecten

"
MAT25 Projecten

vragen?
neem gerust contact op

Albert-Jan Vermeulen

Sinds de start van MAT25 in 2010 is Albert-Jan actief als BREEAM-nl assessor en momenteel in de afronding van de opleiding Master of Real Estate (Tias). Actief als assessor, maar tevens gericht bezig met duurzaamheid van organisaties en vastgoedportfolio’s.

  

Jorg Boerma

Jorg is sinds november 2014 werkzaam bij MAT25 als BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en Gebiedsontwikkeling. Vanuit zijn ervaring als ontwerper en bouwkundige kan hij zich goed inleven in de uitdagingen van zowel het ontwerpteam als de aannemer.

  

Ton Bakker

Vanaf begin 2018 is Ton actief bij MAT25 en werkzaam als adviseur duurzaamheid en BREEAM-nl assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en In-Use. Met zijn kennis en achtergrond als architect is hij een goede aanvulling op de reeds aanwezige kennis binnen MAT25.

  

Wilt u meer weten over onze manier van werken of heeft u vragen over een project dan horen wij dat graag
contact