Selecteer een pagina

Kantoorgebouw Fluor

BREEAM-NL SCORE:
sterstersterster

Kantoorgebouw Fluor

In het ontwerp stelt Fluor het welbevinden van haar medewerker centraal. Zo zijn bijvoorbeeld alle werkvloeren optimaal georiƫnteerd op de zon, waarbij de gevel zo is ontworpen dat daglicht zoveel mogelijk binnen komt zonder lichthinder of opwarming te veroorzaken. Het gebouw vervult een belangrijke rol in het verbinden van alle medewerkers met als doel de samenhang, het werkplezier en de productiviteit te vergroten. In mei 2014 alle medewerkers tjidens een open dag de gelegenheid om het nieuwe kantoor en de omgeving te bekijken.

Op het gebied van techniek zijn er diverse maatregelen getroffen welke een duurzame bijdrage leveren aan het gebouw. Zo wordt er voor de verwarming en koeling gebruik gemaakt van een Warmte- en Koude-opslag (WKO) installatie. Verder is het gebouw flexibel in te delen op het gebied van klimaat- en lichtregeling met een indeelbaarheid van 1,8 x 3,6m1. De parkeergarage is voorzien van 25 elektrische oplaadpunten welke worden gevoed met stroom opgewekt door de ruim 2000 m2 zonnepanelen op het dak van het gebouw.

Plaats

Hoofddorp

Jaar

2015

Functies

Kantoor: 21.128m2

Opdrachtgever

Adviesbureau DWA

Architect

Paul de Ruiter Architects

Breeam-nl score

Oplevercertificaat 77,9%

Expert

Jacko Krieger & Jaap van der Linde

Assessor

Esther Ruijgvoorn

BRL-versie

2011 v1.0

Wilt u meer weten over onze manier van werken of heeft u vragen over een project dan horen wij dat graag.
contact