Selecteer een pagina

Kantoor

MAT25

MAT25 treedt op als BREEAM-NL assessor, zoals gelicenseerd door de Dutch Green Building Council, voor het schema Nieuwbouw & Renovatie, het schema Sloop & Demontage en het schema Gebiedsontwikkeling. Vanuit de BRE zijn wij gecertificeerd als BREEAM Accreditated Professional voor het BREEAM UK Domestic en BREEAM International schema.

Neem contact met mij op!

9 + 5 =

Adres:

Parklaan 3

3016 BA Rotterdam

 

Telefoon:

A.J. Vermeulen

06-23 824 405

Vragen? Wij horen graag van u

Esther Ruijgvoorn

Esther Ruijgvoorn

Directeur / BREEAM-AP & Assessor

In maart 2010 ben begonnen met MAT25, specifiek gericht op het certificeren van vastgoed via de BREEAM-NL methode. Ondertussen één van de meest ervaren assessoren van Nederland en sinds december 2014 ook de enige BREEAM Accredited Professional van Nederland.

Albert-Jan Vermeulen

Albert-Jan Vermeulen

Adviseur Duurzaam Vastgoed

Sinds het najaar van 2011 actief als BREEAM-NL assessor bij MAT25 en momenteel in de afronding van de opleiding Master of Real Estate (Tias). Actief als assessor, maar tevens gericht bezig met duurzaamheid van organisaties en vastgoedportfolio’s.

Jorg Boerma

Jorg Boerma

BREEAM-NL Assessor

Sinds november 2014 werkzaam bij MAT25 en in juli 2015 de opleiding tot BREEAM-NL assessor afgerond. Vanuit zijn ervaring als ontwerper en bouwkundige is hij zeer thuis in de bouwkundige aspecten van BREEAM-NL.