Selecteer een pagina

Kantoor

MAT25

MAT25 treedt op als BREEAM-NL assessor, zoals gelicenseerd door de Dutch Green Building Council, voor het schema Nieuwbouw & Renovatie, het schema Sloop & Demontage en het schema Gebiedsontwikkeling. Vanuit de BRE zijn wij gecertificeerd als BREEAM Accreditated Professional voor het BREEAM UK Domestic en BREEAM International schema.

Neem contact met mij op!

13 + 10 =

Adres:

Hofplein 20 (Spaces Hofplein)

3032 AC Rotterdam

Verdieping 12 Ruimte 12.27

 

Telefoon:

A.J. Vermeulen

06-23 824 405

Vragen? Wij horen graag van u

Albert-Jan Vermeulen

Albert-Jan Vermeulen

Adviseur Duurzaam Vastgoed

Sinds de start van MAT25 in 2010 actief als BREEAM-NL assessor en momenteel in de afronding van de opleiding Master of Real Estate (Tias). Actief als assessor, maar tevens gericht bezig met duurzaamheid van organisaties en vastgoedportfolio’s.

Jorg Boerma

Jorg Boerma

BREEAM-NL Assessor

Sinds november 2014 werkzaam bij MAT25 als BREEAM-NL assessor voor de schema’s Nieuwbouw & Renovatie en Gebiedsontwikkeling. Vanuit zijn ervaring als ontwerper en bouwkundige is hij zeer thuis in de bouwkundige aspecten van BREEAM-NL.
Ton Bakker

Ton Bakker

BREEAM-NL Assessor

Sinds begin 2018 actief bij MAT25 en werkzaam als BREEAM-NL assessor en adviseur. Met zijn kennis en achtergrond als architect is hij een goede aanvulling op de reeds aanwezige kennis binnen MAT25